Krásná v každém věku.

Duolift Expert nemá s vráskami slitování

22.11.2009 19:34
Text: Michaela Kadlecová 15. února 2009 | 13:25 Nevím, jak vy, ale dvouhodinové kosmetické ošetření není zdaleka nic pro mě. Pokud jste na tom stejně, máme pro vás tip, jak se nechat kvalitně ošetřit a přitom netratit mládí. Představíme vám totiž unikátní francouzký přístroj Duolift expert, který využívá nejpokrokovější technologie ultrazvuku, luminoterapie a vakua. V kombinaci se speciální francouzkou dermokosmetikou zaručuje okamžité viditelné vuýsledky! Že nevěříte? Chyba. Tento přístroj používají ve špičkových kosmetických salonech firem Lancome, Christian Dior a Algotherm, a to proto, že dokáže to, co žádný jiný. Nejprve mi kosmetička s přístrojem Duolift Expert bezbolestně a dokonale vyčistila pleť. Na to použila ultrazvukovou stěrku. Potom pomocí vakua a luminoterapie mé pleti poskytla příjemnou a účinnou masáž a navíc prostřednictvím ultrazvuku vpravila aktivní látky do pokožky tak hluboko, kam by se jinak vůbec nedostaly. S přístrojem se dá provést až 11 typů velmi účinných ošetření, jako např. hydratační, protivráskové, liftingové, ošetření mastné a problematické pleti, stařecké skvrny atd. Přístroj si hravě poradí s unavenou dehydrovanou pokožkou a pomáhá také proti vráskám. A to jistě potěší každou ženu. Navíc bylo ošetření Duoliftem velmi pohodlné, cítila jsem se velmi příjemně a skvěle celou dobu relaxovala. A hlavně – použití přístroje přináší výsledky už po první aplikaci! A co teprve, když se ošetření opakuje! Ošetření jsem vyzkoušela v salonu Korunka, který se nachází v Korunní ulici na Praze 2.
Je to první salon v republice, kde se na ošetření přístrojem Duolift Expert můžete objednat (cena za 1 ošetření je 1 500 Kč ). Kromě toho v salonu najdete mnoho dalších zajímavých služeb, jako např.speciální hubnoucí kúry ultrazvukovým přístrojem US2A, který nemá s tuky a celulitidou slitování, diamantovou mikro derma - brazi, odstranění chloup ků natrvalo pomocí IPL světla, prodlužování řas a mnoho dalších.

Ošetření Duoliftem vám tedy rozhodně doporučuji a jsem ráda, že návštěvu plastického chirurga mohu odsunout na neurčito. Už teď je mi jasné, že tento přístroj už neopustím. Není se čemu divit, že v západní Evropě se Duolift Expert stal vítaným a účinným pomocníkem u celé řady profesionálních kosmetiček a welness center.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.